Facebooktwitterpinterestmail
W ramach Dni Karpia 2022 Zapraszamy na warsztaty kiszenia jesiennych warzyw oraz ognisko z wędzonym karpiem.
Każdy nastawi 2 słoiki fantazyjnych kiszonek na solance z różowej soli kłodawskiej, z dodatkiem świeżego czosnku i liści dębu.
W drugiej części warsztatów będziemy robić surówki z kiszonek jako dodatek do uczty z wędzonym karpiem prosto z gospodarstwa Państwa Raftowiczów z Rudy Żmigrodzkiej.
Wspaniała kiszonkowa przygoda dla każdego! Zapraszamy.

Sobota 22 października na świetlicy wiejskiej w Karnicach. Obowiązują zapisy.
Czas 15:00-18:00
Koszt 80 zł od osoby, dzieci poniżej 12 lat – 50 zł.

Uwaga! Dzieci poniżej 12 roku życia koniecznie z opiekunem, który również wykupuje wejściówkę. Dzieci do lat 5 gratis – pracują na wspólnym stanowisku z opiekunem.
Na miejscu będzie możliwość zakupu lokalnych produktów z Doliny Baryczy.

ZAKUP BILETÓW tylko przez sklep:
https://sklep.barycz.pl/shop/?p=37&id_product=1074
więcej informacji do Dniach Karpia: www.dnikarpia.pl

Komentarze są zamknięte